KICHKINA SHAHZODA ASARI HAQIDA - Ro’ziyeva Manzura (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Yerdagi turli sayyoralarni ziyorat qilgan Kichkina shahzoda haqida hikoya qiladi. U yolg‘izlik, do‘stlik, sevgi va yo‘qotish mavzulariga bag‘ishlanganligi haqida fikr yuritiladi.