ADVOKATLIK INSTITUTI: MILLIY QONUNCHILIK VA XALQARO TAJRIBA - Inagamova Mafura Muxtarxanovna; Haydarov Javohir Shavkat o’g’li (Ta'lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Maqolada O’zbekiston Respublikasida mustaqillik kunidan hozirgi kungacha advokatura institutining shakllanishi , sohaning hozirgi kun Yevropa va jahon mamlakatlari misolida rivojlanish istiqbollari keltirib o’tilgan. Shuningdek maqola advokatura institutini takomillashtirish maqsadidagi amaliy takliflarni qamrab olgan.