O’ZBEKISTON PUL TIZIMINING TASHKIL TOPISHI VA RIVOJLANISHI - Juliboy oʻgʻli Oybek; Juraqulova Amina Mirsharof qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Ushbu tadqiqot ishida O’zbekistonda pul tizimining tashkil topishi milliy valyuta so’mning muomalaga joriy etilishi bilan bog’liq bo’lgan mumammo va ularga yichimlar o’rganib chiqilgan. Shu bilan bir qatorda so’mning muomalaga kiritilishi mamlakatimiz mustaqilligini mustahkamlashda muhim iqtisodiy-ijtimoiy roli haqida tushunchalar berilgan