МАНАВИЯТЛИ ХАЛҚНИНГ МАРИФАТЛИ ЭРТАСИ - Бахриддинова Олтиной Бобошер қизи (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Ушбу маколада узлуксиз таълим жараёнида укувчи ёшларни тарбиялаш методикаси, улар маънавиятини ривожлантиришда укитувчи, ота-оналар ва кенг жамоатчиликнинг узига хос хусусиятлари илмий педагогик жихатдан асосланган.