МОТУРИДИЙ ТАЪЛИМОТИНИНГ ЁШЛАР МАЪНАВИЯТИ ВА КИТОБХОНЛИК САЛОҲИЯТИНИ ОШИРИШДАГИ ЎРНИ - РУСТАМ ПАРДАБОЕВ (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Аннотация. Мақолада Имом Мотуридий асарларининг асосий моҳияти, аллома таълимоти ва меросининг аҳамияти унинг ёшлар маънавиятига таъсири ҳақида сўз юритилган.