RIVOLANGAN VA RIVOJLANMAGAN MAMLAKATLARDA NORASMIY(“KULRANG”) XUFYONA IQTISODIYOTNING SHAKLLANISHI - Musayeva Komola Yorqin qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada rivojlangan hamda rivojlanmagan mamlakatlarning har birida uchraydigan norasmiy yoki “kulrang” xufyona iqtisodiyot haqida uning kelib chiqish omillari haqida bayon etilgan. Xufyona iqtisodiyotni o’rgangan olimlarning fikrlari solishtirilgan hamda tubdan yo’q qilib bo’lmasada ayrim chora tadbirlar bilan norasmiy xufyona iqtisodiyotni qisqartirish usullari yoritilgan