MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNING XOTIRASINI RIVOJLANTIRISHNING PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Rixsiboyeva Nodira Muksumovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarning xotirasini rivojlantirishning psixologik xususiyatlari, maktabgacha yoshdagi bolalarning xotira rivojlanishining murakkab jarayonlari, qiziqarli ta'lim muhitini yaratish, ijobiy hissiy aloqalarni rivojlantirish, o'yin va kashfiyotni rag'batlantirish uchun ushbu rivojlanish jarayonlarini tushunish muhimligi to'g'risida to'liq bayon qilingan.