BO‘LAJAK BOSHLANG‘ICH SINF O‘QITUVCHILARIDA INFORMATIKA VA AXBOROT TEXNOLOGIYALARI FANINI O‘QITISHNING NAZARIY ASOSLARI - Aliqulova B.A. (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
ANNOTATSIYA. Bo‘lajak boshlang‘ich sinf o‘qituvchilarini qo‘shimcha "Informatika va axborot texnologiyalari" mutaxassisligi bo‘yicha tayyorlash. Shuningdek, "Ta’limda axborot texnologiyalari" fanini o‘qitishning o‘ziga xos xususiyatlari kompetensiyasiga asoslangan yondashuv va yangi ta‘lim standartini qabul qilish jarayoni asosida ta’lim islohatini hisobga olgan holda ko‘rib chiqiladi.