BOLALARNI MAKTAB TA’LIMIGA TAYORLASHDA OILA BILAN HAMKORLIK ISHLARINI TASHKIL ETISH - Hamroyeva Xolida (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada bolalarni maktab ta’limiga tayyorlash va bu jarayonda oila bilan hamkorlik ishlarini olib borish to’g’risida atroflicha fikr yuritilib, ta’lim-tarbiya jarayonini tashkil etishda va bevosita pedagogik jarayonning o‘ziga ota-onalarni jalb etishni, ularga bolalar bilan rivojlantiruvchi o‘zaro aloqalar shakllarni o‘rgatish, bolalarning ta’lim-tarbiyasiga doir metodik yordam berish yuzasidan tavsiya va xulosalar berilgan.