INKLYUZIV TA’LIMNI OILADA TASHKIL ETISHNING PEDAGOGIK- PSIXOLOGIK XUSUSIYATLARI - Kurbanova Malika Kulmuhammad qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada inklyuziv ta’limni oilada tashkil etishning pedagogik-psixologik xususiyatlari nazariy jihatdan tahlil qilingan.