ROBOTLAR BO’YICHA UMUMIY TUSHUNCHALAR VA “ROBOTOTEXNIKA”NING KOMPLEKS AVTOMATLASHTIRILISHI - Zaripova Gulbahor Komilovna; Avezov Abdumalik Abduxoliqovich; Ramazonov Shukrullo Hoshim o’g’li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya. Mazkur maqolada robotlar bo’yicha umumiy tushunchalar va “robototexnika”ning kompleks avtomatlashtirilishi haqida ma’lumotlar berilgan.