JISMONIY TARBIYA VA SPORTNING INSON SALOMATLIGIDAGI AHAMIYATI - Xolova Shaxnoza Mardonovna; Abduqahhorov Avaz (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
ANNOTATSIYA Salomatlik qimmatbaho boylik bo‘lib, u odamlarga shaxsiy, ijtimoiy va iqtisodiy jihatdan samarali va mazmunli hayot kechirish imkoniyatini beradi hamda ishlash, o‘qish, oila va jamoat ishlarida faol qatnashishlarini ta’minlaydi. Ushbu maqolada jismoniy tarbiya va sportning inson hayotidagi o‘rni va salomatlikni saqlashdagi ahamiyati haqida firlar bildirilgan.