CHINNIGULDOSHLAR (CARYOPHYLLACEAE) OILASI AYRIM VAKILLARINING O‘SISH SHAROITLARI. - Raxmatullayeva Mahzuna Abdulatif qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Chinniguldoshlar (Caryophyllaceae) oilasi vakillarining o’sish sharoitlari to‘g‘risida ma’lumotlar keltirilgan.