ЁШЛАРНИ МАЪНАВИЙ-АХЛОҚИЙ ТАФАККУРИНИНГ ШАКЛЛАНИШИГА ОММАВИЙ АХБОРОТ ВОСИТАЛАРИНИНГ ТАЪСИРИ - Рустам Ахунджанович Бегматов (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Аннотация. Maqolada ёшларни маънавий-ахлоқий тафаккурнинг шаклланишига оммавий ахборот воситаларининг таъсири қисқача баён қилинган.