TURKIY TILSHUNOSLIK TARIXIDA LUG‘AT TUZISH AN’ANALARI - Ne’matova Sevinch Alisher qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o‘zbek lug‘atchiligi tarixi va o‘sha davrlarda yaratilgan lug‘atlar undagi ma’lumotlar hamda shu ma’lumotlar manbai to‘g‘risida so‘z yuritiladi.