BOSHLANGʻICH SINF O‘QUVCHILARDA ATROF-MUHITGA IJOBIY MUNOSABATNI SHAKLLANTIRISHNING IJTIMOIY- PSIXOLOGIK VAZIFALARI - Muxammadiyeva Nodira Ismoilovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Mazkur maqolada boshlang‘ich sinf o’quvchilarini atrof-muhitga ijobiy munosabatda tarbiyalash shakllarining asosiy yo‘nalishlari, usullari berilgan.