МЕҲНАТГА ОИД МУНОСАБАТЛАРДА ҲОМИЛАДОР АЁЛЛАР ҲУҚУҚЛАРИНИНГ ЎЗИГА ХОС ҲУСУСИЯТЛАРИ - Инагамова Мафура Мухтархановна; Юлчиева Ранохон Абдумухторовна (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Янги Ўзбекистоннинг замонавий аёли – мамлакат ва жамият ҳаётида муҳим қарорлар қабул қилишга қодир, илм-фан, таълим, тадбиркорлик каби бир қатор соҳаларда фаол хизмат қилаётган ва ижобий натижаларга эришаётган шахсдир.