MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARGA INTERFAOL METODLARNI QO’LLASH USULLARI - Umrilloyeva Gulhayo Shahobiddin qizi; Haydarov Shavkat Shamsiddin o’g’li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
ANNOTATSIYA. Ushbu maqolada maktabgacha ta'lim tashkilotlarida mashg'ulot o'tishning asosiy sharti sifatida interfaol usullardan foydalangan holda aqliy faoliyatni rivojlantirish yoritilgan. Maktabgacha tarbiya yoshidagi bolalarga aqliy tarbiya berishda ta’lim yetakchi rol o‘ynaydi. Chunki, ta’lim jarayonida aqliy tarbiyaga doir hamma masalalar hal etiladi.