O’ZBEKISTONDA SUV RESURSLARIDAN OQILONA FOYDALANISH ISTIQBOLLARI. - Toshturdiyev Nurbek Nurali o’g’li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya.Ushbu maqolada O‘zbekistonda suv resurslaridan oqilona foydalanish istiqbollari,aholini ichimlik suvi bilan ta'minlash masalalari,suv resurslaridan samarali foydalanishni ta'minlash uchun kiritilgan investitsiyalar haqida ma'lumotlar berilgan.