O’ZBEKISTONDA IQTISODIYOTNI RIVOJLANTIRISH. - Mo'sinov Sardorbek Rashidjon o'g'li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya:O‘zbekiston keyingi yillarda iqtisodiy taraqqiyot yo‘lida salmoqli yutuqlarga erishmoqda. Prezidentimiz Shavkat Mirziyoyev rahnamoligida O‘zbekistonda iqtisodiyotni modernizatsiya qilish, xorijiy sarmoyalarni jalb etish, fuqarolarning turmush darajasini yuksaltirishga qaratilgan keng ko‘lamli islohotlar amalga oshirildi.Ushbu maqola yurtimizda iqtisodiyotni rivojlantirish uchun amalga oshirilayotgan ishlar va islohotlar haqida ma'lumotlar berilgan.