BOSHLANG‘ICH SINFLARDA INNOVATSION METODLARNING AHAMIYATI. - Jalilova Roziya Maxmutovna; Ochildiyeva Gulchexra Xasanovna; Toshboyeva Manzura Tursunovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada boshlang'ich sinf darslarida innovatsion metodlardan foydalanishning samarali jihatlari, bu jarayonda, fanlar o'rtasidagi integratsiya holati, innovatsion metodlarni yaratishda, axborot-kommunikatsiya texnologiyalarining imkoniyatlari ko'rsatilgan. Shuningdek, maqolada, "Reklama", "Kamalak jilosi", "Juft barmoqchalar", innovatsoin "Krassvord" metodlari tavsiya etilgan.