ABULG‘OZI BAHODIRXON ASARLARINING LISONIY XUSUSIYATLARI. - Ochilova Sarvinoz Husan qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada Abulg‘ozi Bahodirxon hayoti va uning “Shajarayi Turk” asari yuzasidan fikr yuritildi. Asardan parcha tanlab, morfologik tahlilga tortildi, hozirgi o‘zbek adabiy tili me’yorlari nuqtayi nazaridan qiyoslab o‘rganildi.