ATOIY IJODIDA TIL XUSIYATLARI - Ochilova Sarvinoz Husan qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya. Maqolada Atoiy ijodining til xususiyatlari masalasi ko‘rib chiqildi. Uning “Bovujudi orazing bargi samandin kim desun?...” deb boshlanuvchi g‘azali tahlilga tortildi. G‘azalning morfologik va leksik jihatlari o‘rganildi.