МУСТАҚИЛ ЎЗ-ЎЗИНИ РИВОЖЛАНТИРИШ КЎНИКМАСИ ВА БОШҚАРИШ МОДЕЛЛАРИ - Куденов Темурбек Махсетбаевич (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Taянч сўзлар: талаба, мустақил билиш, фаолият, таълим-тарбия, жараён, бошқариш модели.