UMUMIY O’RTA TA’LIM MAKTABLARIDA O’QUVCHILARDA “MERKURIY” SAYYORASI HAQIDAGI TASAVVURLARNI KENGAYTIRISH MUAMMOLARI - Safarova Aziza Bahodirjonovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Maqolada umumiy o’rta ta’lim maktabi o’quvchilarida “Merkuriy” sayyorasi haqidagi tasavvurlarni kengaytirish muammolariga oid masalalar yoritilgan.