SERQIRRA IJODKORNING MEROSIGA BIR NAZAR - Usanova Muxlisa (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Tarix ilmi cheksiz dengizdir. Ulkan dengiz sayohatchilaridan, dengizchilaridan biri Muhammadrizo Ogohiydir. Ogohiy Xiva xonligida Qo‘ngirotlar sulolasi davrida yashagan va ijod qilgan muarrixdan biri. Xiva tarixchilik maktabida o‘z o‘rniga ega. Maqolada Ogohiy ijodiga nazar tashlandi.