ENERGIYA SAMARADORLIGIGA ERISHISHDA SUV ENERGIYASIDAN FOYDALANISH MUAMMOLARINI TAHLIL QILISH - Qo‘shmatova Sh.M. (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya: maqolada O‘zbekiston Respublikasidagi IES, AES elektr stansiyalarida istemol qilinadigan suv va uning tarkibi.