HASAD INSONNI YEMIRADI - Aliyev Abdulhamid. (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annontatsiya: Ushbu maqolada HASAD nima ekanligi, uning zararli tomonlari, nima uchun hasad insonni yeyishi haqida batafsil aytib o’tilgan.