BAQLAJON O’SIMLIGINING XUSUSIYATLARI, MORFO-BIOLOGIYASI VA NAVLAR TAVSIFI - Yo`ldosheva Feruza Abduzoir qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Аnnotatsiya: Mazkur maqolada baqlajon o’simligining kelib chiqish tarixi, vatani, biologiyasi, morfologiyasi, ekish uchun tavsiya etilgan navlari haqida ma’lumotlar keltirilgan.