MAKTABGACHA VA BOSHLANG’ICH TA’LIM JARAYONI UZVIYLIGINI TA’MINLASHNING AHAMIYATI - Jonizoqova Bahora; Shukurova Kamola; G’afurova Shaxnoza (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Аnnotatsiya. Maqolada maktabgacha va boshlang’ich ta’lim o’rtasidagi uzviylikni ta’minlashning zaruriyati, boshlangich taʼlim bosqichiga bola tayyorgarligining asosiy maqsadi va maktabgacha va boshlang’ich taʼlimning uzluksizligi ta’minlashdagi ustuvor vazifalar va ularni xal qilish haqida fikrlar aks etgan.