MAKTAB PSIXOLOGINING TARBIYASI OGʻIR BOLALAR BILAN OLIB BORILADIGAN PSIXOKORREKSION VA PROFILAKTIK ISHLARI MAZMUNI - Xusanbayeva Xusnora Abdumannabovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Bolalar ijtimoiylashuv, tarbiya va ta'lim jarayonida qiyinchiliklarga duch kelishadi, oʻzlarini shaxs sifatida rivojlantirishga intilmaydilar. Maqola maktab davridagi bolalarni tabiyasi ogʻir bolalarni tarbiyalash sabablarini oʻrganish va oʻqituvchilar bilan psixologlar birgalikda ota-onalarga oʻquvchilarning ta'im jarayonini tashkil etishda o'z vaqtida tuzatish yordamini koʻrsatish masalalariga bagʻishlangan.