YOSH GANDBOLCHILARNING SAKROVCHANLIK QOBILYATINI RIVOJLANTIRUVCHI MASHQLAR - Yo‘ldashev Javlonbek Dilshod o‘g‘li; Erkaboyeva Sevich Zafar qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Аnnotatsiya: Ushbu maqolada gandbolchilarda sakrovchanlik qobiliyatini rivojlantirishning turli xil usullari yoritilgan. Bundan tashqari sakrovchanlik qobilyatini rivojlantirishning asosiy usullari haqida so‘z boradi