“BOZOR IQTISODIYOTINING INNOVATSIYALAR ASOSIDA RIVOJLANISHI” - Rashidov Oyatillo (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annatatsiya: Ushbu maqolada innovatsiyalar iqtisodiyotni rivojlantirishning eng xarakterli xususiyatlaridan biriga aylanib borayotganligi va bozor rivojlanishini tezlashtiruvchi omil sifatida tahlil qilingan. Shuningdek, zamonaviy dunyoda innovatsiyalardan keng foydalanish orqali- tadbirkorlikni jadal rivojlantirishga erishish mumkinligi haqida taklif va tavsiyalar berilgan.