ADABIY ERTAKLAR-MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALAR BADIIY TAFAKKURINI RIVOJLANTIRISH VOSITASI SIFATIDA - Doniyorova Dildora Nuritdin qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada adabiy ertaklarning maktabgacha yoshdagi bolalar dunyo qarashini, tafakkurini boyitish usullari hamda ertaklarning o‘ziga xos xususiyatlari tarbiyalanuvchilarning hatti-harakatlariga ta'sir qilishi to‘g‘risida bayon etilgan.