MATEMATIKA FANIDAN SINFDAN TASHQARI TADBIRLAR - Dilfuza Goipova Ergashevna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Matematikadan sinfdan tashqari mashg‘ulotlar deganda o‘quvchilarning matematik bilimlarini kengaytirish va chuqurlashtirish maqsadida tashkil qilingan mashg‘ulotlatlarni tushunamiz. Matematikadan o‘tkaziladigan sinfdan tashqari ishlarning mazmuni dars mashg‘ulotlarida egallangan bilimlarni kengaytirish va chuqurlashtirishda qaratilgan bo‘lishi kerak.