DAVLAT XIZMATLARINI PROFESSIONAL RIVOJLANISHDA RAQAMLI TA’LIM TEXNALOGIYALARINING O’RNI VA AHAMIYATI - Ermonov Sherzod Ibrayim o‘g‘li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Anotatsiya. Maqolada raqamli ta’lim texnalogiyalari davlat xizmatlarini professional rivojlanishda zamonaviy dasturiy vositalardan foydalanish kompetensiyasini shakllantirish bo’yicha ishlar olib borildi. Shuningdek xodimlarni bilimini yanada rivojlantirishga yordam beradigan zamonaviy dasturiy vostalar, mobil ilovalardan foydalanish haqida ma’lumotlar berildi.