ZAMONAVIY HARBIY MOJAROLARDA UUA QO‘LLASH TENDENSIYASI - FOZILOV.J.I; RAXMATULLAYEV J.A (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
АННОТАЦИЯ: Bugungi davrni texnologiyalarsiz tasavvur qilib bo’lmaydigan darajaga keldi, hayotimizdagi xar sohada zamonaviy texnologiyalarning o`z o`rni mavjud bo`lib, ushbu texnologiyalar ta’lim, mudofaa, tibbiyot, san’at, qishloq xo`jaligi va juda ko`plab boshqa sohalarni ham qamrab oldi. Shuningdek harbiy sohaning barcha yo’nalishlariga ham kirib kelmoqda. Quyida zamonaviy texnologiyalarning harbiy aviatsiyaga ko`rsatayotgan ta’sirini qisman yoritiladi.