YANGI O’ZBEKISTON UCHINCHI RENESANS OSTONASIDA - Davlatov Sardor (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada mamlakatimizda kechayotgan muhim voqealardan biriuchinchi Renesans (uyg’onish) haqida va uning ahamiyati ko’rib chiqiladi.