PEDAGOGICAL CONDITIONS OF USING PROJECT METHODS IN TEACHING A FOREIGN LANGUAGE - Karima Saydanovna Rakhmonberdiyeva (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada xorijiy tillarni o'qitishda loyiha usullaridan foydalanishning muvofiqligi ko'rib chiqiladi va til sinflarida qo'llanilishi mumkin bo'lgan turli xil loyihalar uslublari, loyiha usullari yordamida erishish mumkin bo'lgan kutilgan natijalar ko'rib chiqiladi. Bundan tashqari, ushbu sohada bir nechta maxsus atamalar va terminlar ishlatiladi. Muallif xorijiy tillarni o'qitish uslublarini qo'llashning bir nechta afzalliklarini ta'kidlaydi.