OILA PSIXOLOGIYASI: ER-XOTIN BAXTLI BO’LISH SIRI - Xalilova Nozima Sobirjonovna (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada er-xotin munosabatlari bir tekis munosabatlar emas. Yillar davomida bu munosabatlar ko'p marotaba sinaladi, dars ketadi, hatto sinishi ham mumkin. Oilaviy baht boqiy bo'lishi mumkinligi yoritiladi.