PSIXOLOGIYANING BOSHQA SOHALARGA TA’SIRI VA UNI OʻRGANISHDAGI KAMCHILIKLAR - Shaxobitdinova Mohidil Shamsiddin qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotasiya: Ushbu maqolada Oʻzbekistonda psixologiya fanini oʻrganishda yoʻl qoʻyilayotgan kamchiliklar, psixologiyaning oʻqituvchilarni tayyorlashdagi oʻrni va boshqa sohalarga ta'siri toʻgʻrisida yoritilgan.