KREATIVLIKNING RIVOJLANISHIDA TAFAKKUR PSIXOLOGIK OMILLARI SIFATIDA - Irisova Gulzoda (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotasiya: Talabalarning oʻquv faoliyatidagi faolligini oshirishda oʻquv jarayonida qoʻllanilayotgan topshiriqlarning ilmiy yoki maishiy xarakterga egaligi, talabalar tafakkurini rivojlantirishning psixologik mexanizmlari, uni rivojlantirishda ishtirok etuvchi motivasion, uslubiy, tipologik osttuzilmaning oʻziga xos roli va oʻrni masalalarini yoritishga e'tibor qaratilgan.