РОЛЬ РУССКОГО ЯЗЫКА В УЗБЕКИСТАНЕ В ПЕРИОДЫ НЕЗАВИСИМОСТИ - Жураева Дильфуза Далижоновна (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Anotatsiya: Ushbu maqolada rus tilini dunyo bo‘yicha mavqeining oshib borayotgan bir davirda O‘zbekiston Mustaqillik davrda rus tilida o‘qitilishining sabablari hamda ushbu tilning mustaqillikdan so‘ng ta’limning barcha bosqichlarda o‘qitilishi kuchayishiga prezident qarorlarining ta’siri. Chet tili o‘qitishda yangi metodlardan,ta’lim reytingi yuqori davlat tajribalaridan foydalanish o‘rganib chiqilgan.