DEVELOPMENT OF ENGLISH IN UZBEKISTAN - Esenkulova Karligach (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Anotatsiya: Ushbu maqolada ingliz tilini dunyo bo‘yicha mavqeining oshib borayotganligi va O‘zbekistonda ingilis tilida o‘qitilishining sabablari hamda ushbu tilning mustaqillikdan so‘ng ta’limning barcha bosqichlarda o‘qitilishi kuchayishiga prezident qarorlarining ta’siri. Chet tili o‘qitishda yangi metodlardan,ta’lim reytingi yuqori davlat tajribalaridan foydalanish o‘rganib chiqilgan.