MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARNI MA’NAVIY – AXLOQIY TARBIYALASH - Mamanova Firuza; Komilova Nargiza Komil qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya. Maktabgacha pedagogika yosh avlodni barkamol shaxs etib voyaga yetkazishda ma'naviy - axloqiy tarbiyani muhim omil deb hisoblaydi. Ushbu ishda maktabgachayoshdagi bolalarni ma'naviy - axloqiy tarbiyalash zaruriyati, hamdayning o 'ziga xos xususiyatlari borasida fikr yuritiladi.