O‘ZBEKISTON – AQSH ALOQALARINING ISTIQBOLLARI - Oripova Dilfuza Zafarjon qizi; Abdullayev Begzodbek Xusniddin o‘g‘li (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Mazkur maqolada O’zbekistonning mustaqillik yillarida AQSH bilan diplomatik aloqalarning o‘rnatilishi, to hozirgi kungacha ikki davlat o’rtasidagi siyosiy uchrashuvlar, shartnoma va bitimlar bayon etilgan.