O’QUVCHILARNING KASB TANLASHIDA USTUNLIK QILADIGAN MOTIV VA ULARNING O’ZIGA XOS XUSUSIYATLARI - Temirova Mohira Xasanboy qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya: Shiddat bilan rivojlanayotgan bu davrda zamonaviy kasb - bu maqsad emas, balki o’zligini anglash va ijtimoiy-iqtisodiy muammolarini hal qilish vositasi hisoblanadi. Zamonaviy dunyoda har qanday ta’lim olish imkoniyatlari ortib borayotgani bejizga emas. Ushbu maqolada kasb tanlashda ustunlik qiladigan motivlar va ularning o’rni va ahamiyati haqida fikr va mulohazalar keltirib o’tilgan.