UMUMIY O’RTA TA’LIM MAKTABLARIDAGI O’QITISH TIZIMI VA O’QUVCHILAR UCHUN YARATILGAN SHAROITLAR, ULARGA BERILAYOTGAN IMKONIYATLAR - G’ulomova Nozima G’ofur qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya.Ushbu maqolada hozirgi vaqtda maktablardagi berilayotgan bilim darajasi va undan o’quvchilar qanday foydalanayotgani haqida so’z boradi.Umumiy o’rta ta’lim maktablari abituriyentning OTMlarga kirishda qanday rol o’ynayotgani haqida ma’lumotlar beriladi.