IJTIMOIY TARMOQLARNING YOSHLAR ONGIGA IJOBIY VA SALBIY TA’SIRI HAMDA UNING HUQUQIY OQIBATLARI - G’ulomova Nozima G’ofur qizi (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2024)
Annotatsiya.Ushbu maqolada ijtimoiy tarmoqlardan foydalanishning yoshlarimiz ongiga yetkazayotgan ijobiy va salbiy ta’siri haqida so’z boradi.Internetning shiddat bilan rivojlanayotgani mamlakatning kelajagini ham belgilab beradi.