KITOBGA EXTIROM - Óteniyazova Sulıwxan (Ta’lim innovatsiyasi va integratsiyasi, 2023)
Annotatsiya. Milliy internet makonida elektron kutubxonalar ahamiyati. Hozirgi kunda mamlakatimizda faoliyat yurutayotgan kutubxonalar va ularning ishlash faoliyati haqida. Kitob bozori konyukturasi va marketingi masalalari borasidagi mavjud muammolarni órganish, sohaning taraqqiyot yonalishlari va tendenciyalarini belgilash haqida sóz boradi.